Fan-Made Promotion Video (RFO Portal)

Discussions for technical problems, or just chatter about your latest toy!

Fan-Made Promotion Video (RFO Portal)

Postby Wolfgraen » 18 Jan 2006, 17:32

I'm having trouble getting the "Fan-Made Promotion Video" to play. All the other new stream vids play fine, just the fan-made one keeps refusing to play.

When I click on error details it says:
"Windows Media Player cannot play the file. If the file is on another computer, verify that you are connected to the network. If you typed a path, verify that it is correct. If the problem persists, the server might not be available."
"What we do in life, echoes in eternity."

Wolfgraen
Whack a Newbie!
Whack a Newbie!
 
Posts: 4
Joined: 16 Jan 2006, 18:38

Postby Menacer » 18 Jan 2006, 18:32

Hey Wolfgraen,
Good to see you on here, seen a few of your video's around and no doubt the one your talking about is actually one of yours too I think.
The error your talking about is fixed now (spelling mistake in the filename) ;).

Thanks for alerting us to the issue! - Fixed and ready, also Wolf if you have ny more videos that youd like hosting on Monkehs as ive seen your videos in the past they have all been decent im sure we can come to some arrangement for streaming.

-Menacer
Image
User avatar

Menacer
Administrator
Administrator
 
Posts: 2351
Joined: 08 Jul 2004, 20:56
Location: UK
Steam ID: Menacer
GfWL/XBoxLive ID: Menacerz
Playstation Network ID: Nacey

Postby Wolfgraen » 18 Jan 2006, 19:03

MeNaCeR wrote:Hey Wolfgraen,
Good to see you on here, seen a few of your video's around and no doubt the one your talking about is actually one of yours too I think.
The error your talking about is fixed now (spelling mistake in the filename) ;).

Thanks for alerting us to the issue! - Fixed and ready, also Wolf if you have ny more videos that youd like hosting on Monkehs as ive seen your videos in the past they have all been decent im sure we can come to some arrangement for streaming.

-Menacer


Thanks man, I was hoping that was my vid. Thanks for putting it up.

Ya, I'll definitely keep submitting new vids to you guys as I make them.

Thanks again for fixing it.
"What we do in life, echoes in eternity."

Wolfgraen
Whack a Newbie!
Whack a Newbie!
 
Posts: 4
Joined: 16 Jan 2006, 18:38

Postby Wolfgraen » 24 Jan 2006, 19:11

I think there's a similar problem now with the "Canopeners" compilation video. It's showing the same error when I try to play it.
"What we do in life, echoes in eternity."

Wolfgraen
Whack a Newbie!
Whack a Newbie!
 
Posts: 4
Joined: 16 Jan 2006, 18:38

Postby Menacer » 24 Jan 2006, 19:31

Works fine here matey, do you want to try that again mate and tell me if it continue's?
Image
User avatar

Menacer
Administrator
Administrator
 
Posts: 2351
Joined: 08 Jul 2004, 20:56
Location: UK
Steam ID: Menacer
GfWL/XBoxLive ID: Menacerz
Playstation Network ID: Nacey

Postby Wolfgraen » 24 Jan 2006, 22:29

Just tried it again and it works fine now. Don't know what the problem was.
"What we do in life, echoes in eternity."

Wolfgraen
Whack a Newbie!
Whack a Newbie!
 
Posts: 4
Joined: 16 Jan 2006, 18:38

Postby Menacer » 25 Jan 2006, 01:20

Wolfgraen wrote:Just tried it again and it works fine now. Don't know what the problem was.


heh probably just internet cach'ing you know what its like!
Image
User avatar

Menacer
Administrator
Administrator
 
Posts: 2351
Joined: 08 Jul 2004, 20:56
Location: UK
Steam ID: Menacer
GfWL/XBoxLive ID: Menacerz
Playstation Network ID: Nacey


Return to Hardware/OS Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron